WERKEN OP KINGDANCE?

Wil jij een flink wat ervaring op doen in de festival branche, je netwerk vergroten of gewoon plezier maken op Koningsdag en/of Bevrijdingsdag? Kom dan ons team versterken op Kingdance (27 april 2020) en Dance4Liberation (5 mei 2020)! High Energy Events kan jou een unieke kijkje achter de schermen bieden + het is een mooie toevoeging op je cv!

MELD JE NU AAN!

Wij zijn voor Kingdance (27 april 2020) en Dance4Liberation (dinsdag 5 mei 2020) op zoek naar bar- en kassa personeel. Ben je ouder dan 18 jaar en hou je van aanpakken? Meld je dan nu aan via personeel@evhands.nl door middel van een korte introductie inclusief vermelding van naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer en een leuke foto. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

VERENIGINGEN EN CLUBS

Wil je als vereniging wat extra geld voor in de clubkas verdienen? Dan zijn jullie van harte welkom! Wij bieden een leuke werkplek, een vergoeding voor de clubkas én super gezellige sfeer op een groot festival. Heb je interesse om met je teamgenoten of club personeel de handen uit de mouwen te steken? Meld je vandaag nog aan via personeel@evhands.nl met hierin een korte uitleg van jullie club of verenigingen en de gegevens van jullie contactpersoon.