KINGDANCE ZWOLLE 2020

30.000 party people, 2 gigantisch dikke outdoor area's en alléén de beste artiesten en live-acts van dit moment. Dat zijn in 2020 dé ingrediënten voor een onvergetelijke editie van Kingdance Zwolle 2020!

Kingdance was in 2019 ruim één maand van te voren compleet uitverkocht! Maar liefst 30.000 bezoekers uit heel Nederland zijn naar Zwolle afgereisd om het dikste outdoor festival op koningsdag mee te maken. Benieuwd hoe dat er aan toe ging? Bekijk dan de aftermovie van afgelopen editie. Check hieronder het complete programma voor 2020 en scoor je tickets vandaag nog met korting!

CORONAVIRUS

De situatie rondom de verspreiding van het Coronavirus verandert elk uur en de Nederlandse evenementenbranche wordt naast de maatschappij heel hard getroffen door de maatregelen die het RIVM neemt. Vooralsnog kan niemand inschatten hoelang deze maatregelen van kracht blijven en welke maatregelen er nog genomen gaan worden.

 

Wij zullen bezoekers via onze website en per e-mail updaten en op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. De gezondheid en de veiligheid van onze bezoekers, maar ook de artiesten, leveranciers en crew is het allerbelangrijkste.

30.000 PARTY PEOPLE

AMBASSADEUR WORDEN?

Scoor jij altijd alle festival tickets voor jezelf én je vrienden? Ben jij de koning van alle feestplannen die gemaakt worden? Vanaf nu wordt dat koninklijk beloond!

 

Wordt nu ambassadeur van Kingdance, verkoop tickets mét korting aan je vrienden én spaar direct punten die je uit kunt geven aan exclusieve beloningen! Van gratis tickets tot exclusieve merchandise pakketten en consumptiemunten. We’ve got it all

JOIN THE MADNESS!

SUPER DIKKE LINE-UP!

Check hieronder de moddervette line-up van Kingdance Zwolle 2020. Met optredens van o.a. Ronnie Flex, Radical Redemption, Kris Kross Amsterdam en D-Sturb gaat dit opnieuw een onvergetelijke dag worden!

DISCOUNT TICKETVERKOOP GAAT HARD!

© 2019/2020 - Kingdance Zwolle