kingdance-2020-website-logo-v1.png
kingdance-2018-website-button.png

HET DIKSTE OUTDOOR FESTIVAL

OP KONINGSDAG VAN NEDERLAND!

KINGDANCE VERPLAATST 

NAAR 27 APRIL 2022

Lieve bezoekers,

Door alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de maatregelen die de regering neemt om de verspreiding te voorkomen, kan Kingdance dit jaar helaas niet plaatsvinden. Na overleg met de gemeente Zwolle en kijkend naar de huidige corona maatregelen kunnen er in Zwolle, net zoals in de rest van Nederland, helaas géén grote evenementen op Koningsdag plaatsvinden.

We hadden écht gehoopt samen met jullie weer kéihard te kunnen feesten, maar we moeten helaas dus nog even wachten tot dit weer mogelijk is. De hele maand januari was er de mogelijkheid om een refund aan te vragen of je ticket automatisch te behouden voor de eerst volgende editie. Een groot deel van jullie heeft er voor gekozen om de eerst volgende editie weer keihard met ons te gaan knallen. Alle tickets worden dus automatisch omgezet naar 2022.

Daarnaast doen we ons stinkende best om zoveel mogelijk geboekte artiesten voor de editie van 2020 ook te programmeren in 2022. We streven naar een minstens zo goede en misschien zelfs nog wel een betere line up dan 2020. Want een ding is zeker, in 2022 gaan we weer keihard knallen! Check geregeld onze website en blijf op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom dit evenement.

Stay safe en tot volgend jaar!

30.000 PARTY PEOPLE

AMBASSADEUR WORDEN?

Scoor jij altijd alle festival tickets voor jezelf én je vrienden? Ben jij de koning van alle feestplannen die gemaakt worden? Vanaf nu wordt dat koninklijk beloond!

 

Wordt nu ambassadeur van Kingdance, verkoop tickets mét korting aan je vrienden én spaar direct punten die je uit kunt geven aan exclusieve beloningen! Van gratis tickets tot exclusieve merchandise pakketten en consumptiemunten. We’ve got it all

JOIN THE MADNESS!

LINE-UP 2022

We doen ons stinkende best om zoveel mogelijk geboekte artiesten voor de editie van 2020 ook te programmeren in 2022. We streven naar een minstens zo goede en misschien zelfs nog wel een betere line up dan 2020. Want een ding is zeker, in 2022 gaan we weer keihard knallen!